Tamar

Tamar is al van kleins af aan besmet met het paardenvirus. Samen met haar moeder ging zij graag naar wedstrijden en reed ze fanatiek op de manege. Na veel verzorgpony’s kreeg Tamar op 11 jarige leeftijd 2 shetlanders als verzorgpony’s. Een tijd later bleek één van de twee steeds dikker te worden en inderdaad daar zat een veulentje in. In 2004 werd het veulen geboren, gezond en wel.
Dat waar Tamar al jaren om zeurde en van droomde gebeurde, samen met haar 2 zussen mocht ze het veulen hebben. Met het veulen genaamd Romy begon voor Tamar ook het mennen, uiteraard de eerste 3 jaren waren om te groeien, knuffelen en oefenen.

Inmiddels is dat veulentje uitgegroeid tot een grote maat shet genaamd Romy waar samen met Classic het dubbelspan waar Tamar mee rijd uit bestaat.

Tamar en Tjidde zijn bijna altijd samen bezig met of bij de pony’s. Het trainen gebeurd vaak samen om elkaar scherp te houden en elkaar aan te vullen.
Tamar rijdt Evita wekelijks onder het zadel dat vaak in het teken staat van trainingen ter bevordering van het lopen voor de wagen. Maar heerlijke buitenritten van 2 uur worden ook met regelmaat gemaakt.

De planning, training, voorbereiding van en voor menteam van Willenswaard ligt voor een groot gedeelte bij Tamar. Alles word geregeld, uitgezocht om zo alles goed door en naast elkaar te laten verlopen.
Collages12