Huldiging door wethouder Gerard Lohuis Gemeente Midden-Drenthe

Huldiging op het Gemeentehuis

Vanwege de titel Nederlands Kampioen in de dressuur klasse L tijdens de Hippiade 2015 werd Menteam van Willenswaard gehuldigd op het Gemeentehuis van de gemeente Midden-Drenthe.

Onder het genot van een lekker stukje gebak werden we 10 maart gehuldigd door wethouder Gerard Lohuis. De wethouder had zich goed ingelezen over de sport en had onze website ook uitgebreid bezocht. Onwijs leuk, zeker omdat bij veel verhalen een kleine terug koppeling gemaakt kon worden naar de website. We hebben gezellig gekletst over wat het inhoud, wat onze dromen zijn en uiteraard ook over de mooie prestatie tijdens de Hippiade afgelopen augustus.

Ook onze ouders waren aanwezig bij de huldiging wat het moment compleet maakte.

Toen kwam het officiële moment waarop wij werden gehuldigd, zoals gewoonlijk bij een huldiging was er ook pers, maar dat zijn wij nog totaal niet gewend wat een grappig tafereel opleverde met veel flitsen en geklik (inclusief fanatieke ouders met camera’s)

Wij vonden het heel speciaal om gehuldigd te worden door de wethouder van de Gemeente Midden-Drenthe en kijken terug op een enorm gezellig middag.
Bedankt Gemeente Midden-Drenthe voor deze mooie middag!

– Voor de foto’s klik op onderstaande afbeelding –
9742_775349539268073_8246504490901930902_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *